WandelUpdate Nr.3 - 2018 - Wij Wandelen

Bekijk dit bericht online

Logo Wij Wandelen

Hoi {{Naam}},

De laatste weken stonden volledig in het teken van de pelgrimage van John naar Santiago en een aantal grotere wijzigingen op ons weblog. Twee heel verschillende dingen die niets met elkaar te maken hebben. Nou ja, bijna niets. Ik wilde de vernieuwde website af hebben voordat John naar Santiago vertrok.

Op weg naar Santiago - Benschop - Saint-Palais Parijs

Gister is John vertrokken naar Saint-Palais in Zuid Frankrijk. Daar vandaan gaat hij wandelen naar Santiago de Compostela. John heeft er zin in en is er klaar voor. Alles is geregeld, wat kan er nog mis gaan ?? Het werd echter een dag vol verrassingen met eindbestemming Parijs !!

De trein uit Brussel vertrekt naar Parijs

Lees het blog >>We proberen samen zoveel mogelijk verslagen te schrijven op ons blog. John heeft beloofd dat hij mij foto's en info stuurt als hij in de gelegenheid is. Wordt vervolgd . . . hopelijk morgen weer een blog . . .

Vernieuwde website

De website heeft een ander kleurtje, ander logo maar verder is er heel veel hetzelfde gebleven. Belangrijkste wijziging is de nieuwe url: van www.nummer11.nl/wandel/ naar www.wij-wandelen.nl.

Nummer11.nl stamt nog uit mijn voetbalverleden, jarenlang mijn rugnummer. Destijds begon ik een website over mijn elftal, hartstikke leuk allemaal. Toen ik stopte met voetballen, stopte ook de site.

In 2009 ben ik gestart met ons wandelblog op nummer11.nl/wandel/. Het is naast het wandelen mijn grote hobby. Bijna alles is zelf geprogrammeerd: veel van mezelf en een beetje van internet. Een nieuwe en ook betere domeinnaam stond al een tijdje op mijn wensenlijstje.

Wij Wandelen tenslotte zonder rugnummer 11.

Lopen langs de linies rondom Schalkwijk

Lopen langs de linies rondom Schalkwijk
We kunnen eindelijk weer eens met-zonder-jas wandelen dus ik twijfel niet en ga wederom 'Lopen langs de linies'. Mijn oog valt op de 13 kilometer lange wandeling vanuit Schalkwijk langs de geschiedenis van de waterinie in de Hollandse polder. Wandelschoenen aan en gaan !! [. . .]

Walking Football - Wandelvoetbal

Maar het voetbal blijft mijn eerste liefde. Onlangs is mijn cluppie gestart met Walking Footbal voor 55++-ers. Nu ben ik nog niet zooooo oud maar ze hebben mij ook gevraagd. Je mag niet rennen en alleen maar wandelen en er zijn nog een paar simpele regels.

En eerlijk = eerlijk, hiet viel met niet tegen. Ik had verwacht dat het heel saai zou zijn, maar dat is het zeker niet. Het is wel even wennen. Ik ben al 2x wezen trainen, het is helemaal mijn tempo ;-). Of het een vervolg gaat krijgen weet ik nu niet. Maar als mijn knieŽn het toelaten . . . ?!?! Het zou zomaar een nieuwe blog-item kunnen worden.

Wandelnaarjewerkdag met een Koninklijk tintje

Het is vandaag de derde editie van de Wandel naar je Werk-dag en voor de 3-de keer wandel ik naar mijn werk. Maar niet zo ver als voorgaande keren. Ik parkeer mijn auto nu wat verder weg dan normaal en loop alleen de laatste kilometers (met een omweg) naar de zaak. [. . .]
Wandelnaarjewerkdag met een Koninklijk tintje

Volg je ons al:   Facebook   Instagram   Twitter   Pinterest   Feed  

Dit bericht is gestuurd naar: {{Email}}.
Uitschrijven   |   Mail ons   |   Privacy   |   Proclaimer

Copyright © 2018 Wij Wandelen