Wandelinspiratie

11x - Toffe Trage TochtenWandelen met Zandpadgarantie

t-r-a-g-e- - - - -
t-o-c-h-t-e-n
Zeg je Trage Tocht, dan zeg je zandpadgarantie. Trage Tochten zijn heerlijke wandelroutes die zoveel mogelijk over onverharde paden lopen. Ver weg van de gebaande paden kom je op de mooiste plekjes waar je enkel en alleen te voet kunt komen. Inmiddels zijn er meer dan 555 Trage Tochten, verspreid over heel Nederland. Wij zijn grote fans van Trage Tochten. In dit blog zetten wij 11 toffe Trage Tochten voor je op een rijtje.

11 mei 2021

11 Oer-Hollandse polderwandelingenIn het Groene Hart

Wij wonen midden in het Groene Hart en ons dorp is aan alle kanten omring door water en weilanden. Dichtbij wandelen we heerlijk door het open weidelandschap, over eeuwenoude tiendwegen en langs een lint van monumentale boerderijen. In dit blog zetten we 11 oer-Hollandse polderwandelingen met een overdosis aan water en weiland voor je op een rijtje.

11 april 2021

11 Facebookgroepen over wandelenLaat je inspireren

Een beetje wandelaar kan er niet omheen: social media. Het begon voor mij destijds met Hyves en inmiddels 'zit' ik al ruim 11 jaar op Facebook. John iets korter. We delen onze nieuwe blogs op Facebook we volgen de nodige wandel-groepen en wandelaars. Daarom zetten we in dit blog 11 leuke Facebookgroepen over wandelen voor je op een rijtje.

11 maart 2021

11x - Ik ga wandelen en ik neem meeWat er in mijn rugzak zit

Vorige week vroeg een collega aan mij of ik ook zo'n wandelaar ben die met een rugzak op stap gaat. Ze was benieuwd wat ik dan allemaal mee neem in mijn rugzak want ze had geen flauw idee. Een goede reden om eens kritisch naar de inhoud van mijn rugtas te kijken want ook als wandelaar is het zaak om goed beslagen ten ijs komen. Ik zet de 11 belangrijkste dingen op een rijtje.

11 februari 2021