Home > Wandelen met Terberg rondom de Reeuwijkse Plassen

Wandelen met Terberg rondom de Reeuwijkse Plassen

Wandelen met Terberg rondom de Reeuwijkse Plassen -

Zondag 22 januari wandelden wij 16 heerlijke winterse kilometers rondom de Reeuwijkse Plassen. Vandaag stond precies dezelfde route op het programma en gingen we aan de wandel met zo'n 24 collega's van John om Terberg Fit te krijgen en/of te houden.

8 april 2017 • Zuid-Holland

De route is hetzelfde, het weer is totaal anders. Heerlijk wandelweer, we treffen het. Echt een kadootje. Vooralsnog laat de zon het afweten, daar komt snel verandering in.

16 kilometer
10 Reeuwijkse Plassen
24 wandelaars
100% voorjaar

Het voorjaar hangt in de lucht

Het is mooi wandelen rondom de Reeuwijkse Plassen. Wat is is dit toch een mooie wandelomgeving, met vele mogelijkheden voor korte of langere wandelingen. Overal plassen, overal voorjaar, overal bloesem en overal fris groen. 100% genieten.

De Kippenkade blijft mooi om te wandelen. Heerlijk even dagdromen over een vakantiehuisje hier, ik ben niet de enige.

Gastvrijheid niet hoog in 't Vaantje

Zoals gebruikelijk bij de Terberg-Wandelingen nemen we ergens halverwege een bakkie. Ook nu is dat de bedoeling. Wij zijn wat aan de vroege kant en dan blijkt het beoogde etablissement gesloten te zijn. Vragen staat vrij, en we vragen of we koffie kunnen drinken met 25 man/vrouw. Helaas, het koffiezetapparaat staat nog niet aan en de bediening is er nog niet. Restaurant 't Vaantje heeft gastvrijheid helaas niet al te hoog in het vaantje staan.

Geen koffie dus !!

Het is mooi weer en we hebben er zin in, dus wandelen we verder. Kijken of er in Reeuwijk wel een tentje open is. Onderweg natuurlijk weer genoeg te zien; alleraardigste huisjes aan het water. Nog te koop ook, helaas ver boven ons budget.

Jawel, koffie/thee met appeltaart

Bij Het Wapen van Reeuwijk begrijpen ze het wel. Zij zijn al open en er is genoeg koffie met appeltaart voor iedereen. Heerlijk, lekker buiten in het zonnetje genieten aan één van de Reeuwijkse Plassen.

We komen om te wandelen en we gaan verder. Nog een klein stukkie en dat zijn we terug bij De Reeuwijkse Hout.

Daar genieten we van een heerlijke lunch. Zo te horen vind iedereen het een erg leuke wandeling. Zelf vinden we het erg gezellig om met deze groep op stap te gaan. Gaat snel die 16 kilometer, zeker als je het tempo van Yvonne volgt . . .

Bedankt Terberg en Conny. Hopelijk zijn jullie er volgende keer ook weer allemaal bij.

ALLES OP EEN RIJTJE

Wandeling (route)
Datum wandeling
zaterdag 08 april 2017
Afstand
16 km
Kenmerken
Horeca
Restaurant `t Reeuwijkse Hout bij de start. Het Wapen van Reeuwijk onderweg voor een lekker bakkie koffie met appeltaart !!
Media
Route

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Wandelnaarjewerkdag 2017

Leuk als je reageert  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.