Home > Startbewijs in de pocket

Startbewijs in de pocket

Startbewijs in de pocket -

Deze week begint het grootste wandelevenement van de hele wereld: de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen in Nijmegen, want zo heet de Nijmeegse Vierdaagse officieel. Dit jaar voor de 99-ste keer en wij zijn er weer bij!! John alweer voor de 6-de keer op de 50 km. en ik voor de 9-de keer op de 40 km. Hoe leuk is dat??

19 juli 2015 • 4 daagse Nijmegen

Camping life

Vrijdag zijn we op de camping (Nederrijkswald) in Berg & Dal aangekomen. We staan daar voor de 7-de keer. Iedereen is er weer. Het duurde wel even voordat wij klaar waren met onze ronde over de camping. Bij alle bekenden handjes schudden en bijkletsen. Hartstikke gezellig en mochten we nog niet in de Vierdaagse stemming zijn, dan is dat nu wel het geval. We zullen nog genoeg ‘buurten’ de komende dagen.

Startbewijs ophalen

Ik heb mijn startbewijs! Traditiegetrouw gaan we op zondag naar Nijmegen om ons startbewijs op te halen. Vanwege de regen gaan we later dan de bedoeling was, maar we voelen er niets voor om ons nu al nat te laten regenen. Het is druk op de Wedren. Wij staan gelukkig niet lang in de rij. Wij legitimeren onszelf, zodat er niet stiekem een ander op onze naam mee kan doen. We worden goedgekeurd en krijgen het polsbandje om. De goodiebag is wederom loos van enige waarde. Maar … wel gratis.

Vierdaagseonderzoek

Bloed laten prikken Een paar weken geleden heb ik twee vragenlijsten op internet ingevuld. Dit waren vragenlijsten van de Radboud Universiteit over bewegen en voeding. Is een gezonde beweger, zoals de vierdaagse wandelaar, ook een gezonde eter ?? Naar aanleiding van de ingevulde vragenlijst kreeg ik een uitnodiging voor bloedonderzoek. Je kon overigens zelf aangeven of je mee wilde doen aan het aanvullende bloedonderzoek. Dit is voorafgaand aan de vierdaagse en hiervoor ben ik vanmiddag naar de Sport-massage-tent gegaan. Daar zijn er 5 buisjes bloed bij mij afgenomen, 3,5 ml per buisje. Mijn bloed wordt geanalyseerd op vitamine D, vitamine B12, foliumzuur, ijzer en magnesium. Later dit jaar krijg ik hiervan de uitslag, kan geen kwaad lijkt mij.

Feest in Nijmegen

Succeswensen van de Fam.v.Vliet Het was in ieder geval gezellig in Nijmegen en dan zijn we nog niet eens de stad in geweest. Overal weer de stands van de sponsors. Ik kon het niet laten en heb wederom een 4-daagse shirt gekocht, die ik uiteraard deze week zal dragen. Mijn maat hadden ze niet meer, daarom mag ik morgen terug om het shirt te halen. De shirts waren vandaag niet aan te slepen en het is nog maar de eerste dag.

De foto's van vandaag op De Wedren vind je in ons Google Fotoalbum »»

Wist je dat . . .

  1. Wij het erg leuk vinden als jullie komen kijken
  2. Ik niet bereikbaar ben per WattsApp, mijn telefoon komt nog net niet uit de vorige eeuw
  3. Sms-en wel kan …
  4. … maar niet meer na 20:30 uur ’s avonds, wij gaan echt vroeg naar bed
  5. John elke ochtend om 4:00 uur start
  6. Ik dinsdag en donderdag om 5:00 uur mag starten en woensdag en vrijdag om 6:00 uur
  7. Wij ons beste beentje voor zetten … 4 dagen lang …
  8. You’ll never walk alone

Meer wandelplezier

Volgend bericht »

Dag van Elst - 4D15
-Nijmeegse Vierdaagse 2015-

8 Reacties

Moeder Bouh.   -  20-07-2015 @ 17:55:29  -

Mirjam en John, veel succes morgen,

toi toi toi , Harmelense groetjes, moeder Bouh.

André, Diana, Ilise en Guy  -  20-07-2015 @ 19:58:30  -

Mirjam en John, ook dit jaar wensen wij jullie heel, heel veel succes!!!! Leuk om jullie weer te volgen! Veel groetjes uit Bunnik!

Nappies  -  20-07-2015 @ 21:17:18  -

Mirjam en John, wij wensen jullie heel veel wandelplezier🌞
Succes, het gaat vast weer helemaal goed komen...
Wij volgen jullie op de voet 👍
Groetjes van de Nappies xxx

Familie van vliet  -  20-07-2015 @ 22:04:33  -

[i]tekst[/i]Wij wensen jullie een fantastische eerste wandeldag met heel veel zonneschijn, gezelligheid en blarenvrije dag! Zet hem op allebei.

Greet en ben van vliet   -  20-07-2015 @ 22:27:32  -

[i]tekst[/i]
Hoi Mirjam en John wat geweldig die site van jullie, nu carola en rob met de kinders hier logeren heb ik ook kennis gemaakt met jullie verslagen. Dat voor een ieder genieten is. Je maakt er echt heel veel werk van.
We leven helemaal met jullie mee, petje af ook al wil je knie niet altijd meewerken. Wij wensen jullie heel veel wandel plezier. Wij zijn ook wel eens wezen kijken toen Erik meeliep het is inderdaad een geweldig zweertje langs de route. Groetjes van BEN EN GREET

De kasjes  -  21-07-2015 @ 08:33:24  -

John en mirjam heel veel suc6 met de vierdaagse. En tot morgen waarschijnlijk in Beuningen. 👍

Robbert, Susan, Luuk en Sven  -  21-07-2015 @ 14:48:48  -

Ha Mirjam, John,

Heel veel succes! hopelijk hebben jullie het vanmorgen een beetje droog gehouden en zijn jullie -nu ongeveer- binnen! We gaan het lezen!

groetjes en kusje van de mannetjes!

Coby  -  21-07-2015 @ 23:56:26  -

John en Mirjam succes maar weer morgen.
Hoop dat jullie nog geen blaren hebben. Ik stuur wel weer een smsje.

Groetjes Coby 👍  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.