Home > Op de helft

Op de helft

Op de helft -

We zijn op de helft, dat geeft een goed gevoel. Het was warm, maar gelukkig niet zonnig. John heeft wederom een prima wandeldag achter de rug. Met mij ging het een stukkie moeizamer.

17 juli 2013 • 4 daagse Nijmegen

Ik heb vanmorgen nog besloten om mijn oude schoenen van 10 jaar geleden aan te trekken. En dat is me goed bevallen. Belangrijkste reden is dat deze schoenen veel lichter zijn en dat gewicht merk je uiteindelijk bij elke stap.

John was behoorlijk snel vandaag en liep lekker. Onderweg heeft hij een paar keer opgestoken, hij heeft inmiddels een paar vaste adresjes opgedaan waar hij van harte welkom is voor koek en zopie. Hij was vroeg terug op De Wedren en is toen snel naar de camping gegaan, want Ome Joop en Tante Lida hebben hun camper al op de Zevenheuvelenweg geparkeerd voor morgen. Daar krijgen wij dan een lekker bakkie soep !!

Zoals gezegd liep ik erg moeizaam. De start was al laat (rond 6.50 uur) en ik liep dus echt in de achterhoede en mijn tempo is al niet zo hoog. Na plm. 15 km. kreeg ik last van mijn rechterheup en dat is niet meer overgegaan. Toch maat stiekem een paracetamolletje genomen en dat hielp gelukkig wel een beetje.

Het verhaal van de schoen zonder zooltje . . .

Maar om terug te komen op mijn schoenen ... ik heb deze vanmorgen weer 'uit de kast' gehaald en ze zitten nog altijd prima. Ik heb van mijn linkerschoen het zooltje uit de schoenen van gister gehaald en de schoen aangetrokken. Ook gelijk de rechterschoen aangetrokken.

Eenmaal terug op de camping wilde John mijn schoenen even afstoffen (we hadden door het stof gelopen) en toen vroeg hij waar mijn rechterzooltje was gebleven. Ik wist niet beter of die zat gewoon in mijn schoen. Toen bleek dus dat ik de hele dag zonder zooltje in mijn rechterschoen had gelopen ... OEPS, ik heb het niet gemerkt of gevoeld. Maar dan heb ik dus ook gelijk de hele dag ongelijk en een beetje scheef gelopen. Hopelijk verklaart dit de pijn in mijn rechterheup en ik ben blij dat ik dit onderweg niet geweten heb !!

Enne ik heb wel een blaar, notabene onder mijn linkervoet (met zooltje). John heeft ook een heeeeel kleintje.

Tot morgen, dan wacht de bergetappe

Dacht ik eerst dat het een dronken studenkt was die op de grond lag, bleek het een fotograaf te zijn !!
Tja .. !!!
Mensen van de controle onderweg, maar ik loop nu echt in de achterhoede en hun werk zit er bijna op !!!
Waar is het water ... hier is het water !!
De burgemeester van Wijchen.
Oom agent houdt een plastic lint vast, we moeten even wachten, zodat er auto's doorkunnen.
Meer 'blauw'op straat ...
Oeps, wat een eind nog ?!?!
Free hugs kun je overal krijgen.
Spandoek ...
Verkoeling onderweg.
Gratis bekertje ranja, altijd lekker
Rick Brandsteder leest gewoon vanaf een briefje !!
Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg

Meer wandelplezier

« Vorig bericht

Goed gelopen

Volgend bericht »

De bergetappe
-Dag van Groesbeek 2013-

6 Reacties

Henk en riny  -  17-07-2013 @ 20:32:16  -

Mirjam en John wat knap van jullie om toch maar weer door te denderen tussen al die mensenmassa, wat ik op televisie zie, zit te kijken of ik jullie kan ontdekken maar helaas
wens jullie toch voor morgen een heel goede loopdag en hoop dat de soep lekker smaakt. een goede nachtrust en tot morgen

Andre, Diana, Ilise en Guy  -  17-07-2013 @ 20:37:14  -

Vanuit Bunnik, ook van Ben en Henny, alle lof voor jullie prestatie!! Hoop dat je morgen een betere dag hebt Mirjam! John ga zo door!! Groetjes en heel veel succes, sterkte etc....

De Kasjes  -  17-07-2013 @ 20:40:40  -

Veel suc6 , en maak er weer een mooie dag van,
Mirjam volhouden Hé.

Moeder Bou.  -  17-07-2013 @ 22:05:02  -

Mirjam, zet hem op hoor, na vandaag komt er vast weer een betere dag, sterkte en zonnige groetjes.

Annette  -  17-07-2013 @ 22:50:35  -

Mooi verhaal Mirjam, gelukkig heb je dit onderweg niet geweten, heel veel succes morgen, je kan het.

Fam van Vliet  -  17-07-2013 @ 23:19:19  -

Jullie liggen natuurlijk al op 1 oor. Heel veel sterkte morgen, Mirjam! John, jij natuurlijk ook, geef je Mirjam maar een extra massage. Dat verdient ze.  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.

Kies jouw wandeltraining bij de wandeltrainer