Home > Dag van Elst 2016

Dag van Elst 2016

Dag van Elst 2016 -

Eindelijk . . . gisteren was het dan zover, de 100-ste vierdaagse ging gisteren echt van start met de Dag van Elst. Wij hadden er zin ondanks de voorspellingen van het hete weer. Achteraf kunnen we zeggen: We hebben gewoon goed gelopen . . .

20 juli 2016 • 4 daagse Nijmegen

We gingen beiden al vroeg van start, John om 04:00 uur, zoals gewoonlijk nog in het donker. Mirjam mocht even uitslapen en mocht een uutje later starten ;-). We waren er klaar voor en hadden er zin in. Goed voorbereid gingen we dus op stap.

Het weer was 's ochtend nog lekker, goed temperatuurtje. Maar al snel schoot de temperatuur omhoog en rond 9:00 uur 's ochtends was het al rond de 28 graden en scheen de zon heel fel. We hebben de hele dag dan ook erg veel gedronken en bijna niet hoeven plassen !! Maar het was wel nuttig, we waren beiden netjes op tijd binnen. Later hebben we gehoord dat er op de Waalbrug veel mensen waren bevangen door de hitte en medische hulp nodig hadden. Wij hebben daar niets van meegekregen.

Over de Dag van Elst valt verder niet veel bijzonders te vertellen. Wij vonden het minder dan andere jaren en geen hele bijzondere dag. Beetje tamme bedoeling. Je kon ook nergens aan merken dat dit de 100-ste vierdaagse was, hoewel dat natuurlijk ook niet hoeft.

Hoogepunt van de dag

Sander van Campinglife
Sander van Campinglife
Hoogepunt van de dag was dat ik een flesje water heb gescoord bij Sander, de presenator van Campinglife . . . Hihi !!

Aan het einde van de dag waren we wel blij dat we 'binnen' waren. Ik heb prima gelopen maar toen ik terug moest fietsen naar de camping ging het even bijna niet goed. Ik kon niet meer verder fietsen en kreeg een black-out. Ik heb staande naast mijn fiest eerst wat gegeten en gedronken (had toch net melk gekocht bij Appie). Dat hielp en na ongeveer een kwartiertje voelde ik me weer 'beter' worden. Maar eenmaal op de camping was ik klaar met alles. Mijn kaarsje was helemaal op. Maar volgens een meneer op de camping kreeg ik iedere dag weer een nieuw kaarsje om op te branden !! En zo is het maar net . . .

Fotoalbum: 35 Foto's van de dag van Elst 2016.

Meer wandelplezier

Volgend bericht »

Dag van Wijchen - 100 tinten roze
-Vierdaagse 2016-

1 Reactie

Nappies  -  20-07-2016 @ 21:56:39  -

Heftig eerste dagje, gelukkig had je wat te eten/drinken bij je!🐄 Trots op jullie💁👍🏻  Jawel, ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken conform de privacyverklaring.