Home » Webshop

Webshop Wij Wandelen

In onze webshop promoten wij producten die gerelateerd zijn aan het wandelen. Wij staan helemaal achter deze producten en/ofof gebruiken ze zelf. De producten zijn te koop bij gerenommeerde webwinkels.

Productcategorieën

  1. Accesoires (16)
  2. Boeken (3)
  3. Dopper Drinkflessen (6)
  4. Provinciewandelgidsen (15)
  5. Regenkleding (12)
  6. Wandelgidsen (15)
  7. Wandelsokken (11)

Als jij op een productlink (affiliatelink) klikt, plaatst de webwinkel een (tracking)cookie op jouw computer. Als je via de affiliatelink binnen een x aantal dagen een product koopt bij de desbetreffende aanbieder, krijgen wij een klein percentage van de omzet. Het kost jou verder niets, het product dat je koopt wordt er niet duurder door. Kortom, gewoon doen !!

       

Wij Wan•de•len

Samen aan de wandel

Hoi, wij zijn John & Mirjam en dol op wandelen. Regelmatig trekken we er samen of alleen op uit voor een mooie wandeling.

Op Wij Wandelen nemen wij je mee op onze leukste wandelingen. Dichtbij of ver(der) weg zijn wij altijd op zoek naar de leukste plekjes. Trek je wandelschoenen aan en ontdek hoe gaaf wandelen in Nederland is.

Let's walk
- John en Mirjam -

Tijd heelt alle blaren

Wandelgidsen - Nieuw

Wandelgids: Wandelen in Groot Amsterdam

Wandelen in het Vechtdal

Wandelgids: Wandelen in Rijnland

Reclame (€)

Online Wandeltraining

Wil jij meer gaan wandelen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Kies dan voor één van de online trainingsprogramma's van gecertificeerd wandeltrainer Wanda Catsman.

Gezond in beweging met de Wandeltrainer - Gratis e-book Starten met Wandelen

Trek je schoenen aan en start vandaag nog met jouw wandeltraining. Of download nu het gratis e-book starten met wandelen (€)!

Wij Wandelen © 2009 - 2020

Home